5 Simple Techniques For istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar one yıl garantilidir.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Gaz vanasının kapatılması belki siz tarafında yapılmasa yan komşunuz kendi gaz vanası ile sizin kini karıştırmış olabilir. Bizim başımıza geldi…

peteğin reglaj ayarını yaptınız mı ? peteklerin altı ısınmıyor reglaj ayarı yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Konu hakkında bilginiz yok ise altta paylaşılan ling den öğrenebilirsiniz.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

fifteen yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz Petek temizliği ve kombi bakımı temizliği yapıyoruz yetki belgeli hizmet güler yüzlü müşteri memnuniyeti bakımınızı zamanında yaptırın eviniz sıcacık olsun faturanız dan tasarruf etmek için arayınız

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

petek servisi Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış petek servisi kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak petek servisi yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz yillik kombi petek temizligi hem havali hem darbeli petek servisi ozlentasarlanmis makinamizla temizlik islemi yapmaktayiz hem %thirty isi %20 fatura tasaruf yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Su gelmeye başladığı zaman petek havası alma işlemi tamamlanmış demektir, vanayı sağa doğru çevirip kapatabilirsiniz,

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği petek servisi sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page